2pusti livrare, comanda telefonica, returnare produs
Livrare produse

Exista 3 posibilitati de livrare :


1. Daca esti din Sibiu

Poti ridica comanda de la noi de la punctul de lucru. Adresa este: Str. Al. Xenopol, Nr. 17, Et. 1, Ap. 8, Interfon: 8, Sibiu (in spatele Mitropoliei). Contacteaza-ne la telefon 0756.159912 pentru a-ti da mai multe detalii.

2. Prin POSTA

Daca la modalitate de livrare ai ales “Prin Posta” sistemul iti va afisa un cost aproximativ de transport in functie de valoarea coletului si de greutate dar si o data aproximativa cand va ajunge pachetul la tine.

In termen de 3-4 zile vei primi de la Posta o notificare pentru colet. Vei achita la Oficiul Postal de care apartii valoarea Ramburs a coletului ce include : valoarea marfii plus transportul.

3. Prin FAN CURIER

Daca la modalitate de livrare ai ales “Prin Fan Curier” sistemul iti va afisa un cost aproximativ de transport in functie de valoarea coletului si de greutate dar si o data aproximativa cand va ajunge pachetul la tine.

In termen de 1-2 zile curierul va ajunge la tine la usa cu coletul. Vei achita catre curier valoarea Ramburs a coletului ce include : valoarea marfii plus transportul.
COSUL DE CUMPARATURI
TOTAL:

0

  leiCOSUL DE CUMPARATURI